600 liter olaj folyt az útra

Mintegy hatszáz liter gázolaj folyt az útra és az árokba egy kamionból a Komárom-Esztergom megyei Neszmélyen hétfőn este – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 07. 25. 19:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Léber Gabriella ismertetése szerint egy személyautó nagy ívben akart a 10-es főúton balra kanyarodni, amikor a mögötte érkező kamion – az eddigi megállapítások szerint – későn fékezett. A kamion sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, és a jármű első kerekével az árokba csúszott. A kamion üzemanyagtankja kettészakadt, s mintegy 600 liter gázolaj folyt szét. A helyszíneléssel egy időben megkezdődött a kárelhárítás, személyi sérülés nem történt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.