A cél, hogy a fogyasztói jogok mélyebben beépüljenek

A készülő 2014-ig szóló középtávú fogyasztóvédelmi politika egyik alapvetése a magas szintű fogyasztóvédelem megteremtése – hangsúlyozta Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára kedden az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága által szervezett nyílt napon.

MNO
2011. 07. 05. 10:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár beszámolt arról, hogy társadalmi egyeztetésen van a fogyasztóvédelmi stratégia, az ősszel a parlament elé kerül a fogyasztóvédelmi törvény módosítása. Szatmáry Kristóf elmondta: a 2011–2014. évi fogyasztóvédelmi politikában megfogalmazódik a fogyasztói jogok mélyebb beépülése a polgári gondolkodásba, a piacfelügyelet és a békéltető testület megerősítése is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.