A forgalommal szemben hajtott fel

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki személygépkocsijával a forgalommal szemben hajtott fel az M0-s autóútra, és összeütközött egy másik járművel kedd este a Liszt Ferenc repülőtér és a Megyeri híd között, a 34. kilométerszelvénynél – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 07. 05. 18:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: egyelőre nem tudni, hol hajtott fel a sofőr s hány kilométert tett meg az alacskai pihenőig, ahol összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő gépkocsival a Megyeri híd felé vezető oldalon. A vétkes vezető súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A másik autó sofőrje is megsérült, sérülései súlyosságáról egyelőre nincs információ, mint ahogy arról sem, hogy a két járműben ültek-e mások is.

Az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés, a terelés megszervezésén jelenleg is dolgozik a rendőrség. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében – a vizsgálat részeként – szerdán megnézik a térfigyelő kamerák felvételeit – mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.