A hétéves kisgyermeknek sem kegyelmeztek

A biztonsági erők legkevesebb 11 embert megöltek, köztük egy hétéves gyermeket szerdán a szíriai főváros, Damaszkusz külterületén – közölte egy helyi emberjogvédő szervezet.

MNO
2011. 07. 27. 14:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ammár Kurabi, a Nemzeti Emberjogi Szervezet vezetője elmondta, hogy a biztonsági erők hajnalban házkutatásokat tartottak Kanaker településen. A razzia során 11 embert megöltek és több mint 250-et őrizetbe vettek. Tizenegy járművel szállították el a lefogottakat. Az akcióban földgyalukat és harckocsikat is bevetettek. Értesülések szerint a rajtaütés megtorlás azért, mert a település segítséget nyújtott a déli Deraa város élelmezéséhez, ahol március közepén felkelés robbant ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.