A hétvégén öten haltak meg az utakon

Több mint háromszáz közúti baleset történt a hétvégén az országban, ezek közül öt halálos kimenetelű volt – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

MNO
2011. 07. 18. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt péntektől hétfőig 358 közúti közlekedési baleset történt. Öt baleset egy-egy halálos áldozatot követelt, 44 súlyos, 86 pedig könnyű sérüléssel járt – olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleményében. A többi karambolban senki sem sérült meg.

Az ellenőrzések során 96 esetben színeződött el a szonda. A hétvégén 104 körözöttet fogtak el, 167 embert tetten értek, 220-at pedig előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanújával – olvasható a Police.hu oldalon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.