A roncsból vágták ki a testnevelő tanárt

Nem adott elsőbbséget kedden reggel a Kiskunhalast Kunfehértóval összekötő védett úton haladóknak egy Polski Fiat sofőrje, aki a halasi repülőtérhez vezető útról kanyarodott fel autójával az 5412-es számú útra.

MNO
2011. 07. 26. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Polski érintőlegesen ütközött egy Kunfehértó felől érkező Chevrolet Sparkkal, mely átsodródott a szemközti sávba, ahol félfrontálisan nekicsapódott egy Kiskunhalas felől közlekedő Volkswagen Caddynek. Az ütközés következtében a balesetben részt vevő két vétlen autó az árokba került. Az autókban a sofőrökön kívül más nem utazott, a Chevroletet vezető kiskunhalasi testnevelő tanár sérült meg súlyosabban. Őt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsokból. Rohammentővel a halasi kórházba szállították, kivizsgálása jelenleg is tart, a helyszínen a vállát fájlalta.

A baleseti helyszínelés idejére teljes volt az útzár az érintett szakaszon, a forgalmat dűlőutakra terelték.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.