A szabadságolások okoztak torlódást

Több mint száztízezren lépték át a határt huszonhétezer járművel a hétvégén Röszkén – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 04. 14:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tuczakov Szilvána tájékoztatása szerint a kilépő oldalon csaknem nyolcvanezer, Szerbia felé utazót ellenőriztek, ez csaknem duplája az egy héttel korábbi forgalomnak. Átlagosan másfél-, kétórás torlódás volt péntek délutántól a határátkelő kilépő oldalán, ami vasárnap késő délutánra szűnt meg. A torlódás oka – tette hozzá –, hogy Nyugat-Európában megkezdődtek a szabadságolások, és vendégmunkások haza-, illetve nyaralni utaznak. Intenzív hétvégi kilépő forgalom július utolsó hetéig várható, azt követően a belépők lesznek többen. A rendőrség az utazóknak azt javasolja, hogy indulás előtt tájékozódjanak a várakozási időről a www.police.hu oldalon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.