A vizesárokba borult a menekülő csempész

Vizesárokba borult autójával egy rendőrök elől menekülő csempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a sofőr gyalogosan távozott a helyszínről – közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 05. 11:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autóst hétfőn Fehérgyarmat belterületén akarták ellenőrizni a járőrök, de a jelzés ellenére továbbhajtott Tunyogmatolcs irányába – mondta Fedor Rita. A főhadnagy tájékoztatása szerint a csempész Tunyogmatolcsot elhagyva, az egyik útkanyarban a nagy sebesség miatt elvesztette uralmát a járműve felett, és a vizesárokba vágódott.

A sofőr a kocsit hátrahagyva elmenekült, a rendőrök az autó utasterében és a csomagtartójában csaknem tízmillió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát találtak. A lefoglalt járművet a rendőrség a cigarettaszállítmánnyal együtt átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak. A megszökött csempészt keresik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.