Agyonverte szüleit, majd bulit rendezett a 17 éves fiú

Kalapáccsal agyonverte szüleit egy 17 éves floridai fiú, majd bulit rendezett a lakásukban, miközben a két holttest a hálószobában feküdt – jelentette csütörtökön a FoxNews.

MNO
2011. 07. 22. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tyler Hadley szombaton végzett a szüleivel, az 54 éves Blake és a 47 éves Mary-Jo Hadleyvel, a floridai St. Lucie-ben. Az ágyra felfektetett holttesteket és a gyilkosságra használt körmös kalapácsot rájuk dobált könyvekkel, füzetekkel és törölközőkkel takarta el. A gyilkosság előtt a fiú három ecstasy tablettát vett be.

A gyilkosság utáni mulatságot Hadley a Facebookon hirdette meg; az eseményen 40-60 ember verődött össze. A rendőrök vasárnap reggel vették őrizetbe az elkövetőt egy barátjának feljelentése alapján, akinek még szombat este elmesélte a szörnyű bűncselekményt. A gyilkos fiatalember bizonyítékul megmutatta, hogy mind az apja, mind az anyja autója a kocsifelhajtón áll. A még mindig hitetlenkedő ismerős ezután benyitott a hálószobába, ahol megpillantotta a halottak lábait. Hadley a buli után megpróbált gyógyszer-túladagolással végezni magával.

A barát, Michael Mandell elmondása szerint Tyler Hadley percekig tétovázott, hogy megüsse-e a komputer előtt ülő anyját, majd amikor végül többször is lesújtott rá hátulról, az asszony felsikoltott: Miért? Az apa a kiáltásra lépett be a hálószobába. A fiú ügyvédje javaslatára ártatlannak fogja vallani magát a bíróságon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.