Aki látta, jelentkezzen

Miskolc belterületén súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt július 14-én.

MNO
2011. 07. 19. 11:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szentpáli és a Széchenyi utca kereszteződésében a Szeles utca irányából, szolgálati feladata ellátása közben, megkülönböztető jelzést használva vezette a rendőrségi szolgálati gépkocsit egy rendőr járőr. A tilos jelzésénél az autóval nekiütközött a neki jobb oldalról a szabad jelzésen a Szinvapark irányába közlekedő villamos bal oldalának. A baleset következtében az autó vezetője súlyos, míg utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A villamoson senki nem sérült meg.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset idején a megjelölt útszakaszon közlekedtek, az ütközést látták, illetve a balesettel kapcsolatban érdemleges információval tudnak szolgálni – írja közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Jelentkezni lehet személyesen munkaidőben a Miskolci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4.), illetve telefonon a 46/514-528-as közvetlenül hívható, vagy a 46/514-511/25-28-as melléken, munkaidőn kívül az ingyenesen hívható 107-es számon.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.