Alaposan elvertek egy szlovák turistát

Rendőrkézre adtak, ám előbb alaposan elvertek egy szlovákiai turistát egy törökországi üdülőhelyen. A családjával nyaraló turista egy autókölcsönző szolgáltatásait vette igénybe, ám az autója elromlott.

MNO
2011. 07. 15. 8:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezért visszatért a szállodába, majd másnap leadta a kulcsot a kölcsönzőben. A török tulajdonos azt szerette volna tőle, hogy vigye vissza az autót. Amikor elmondta, hogy ez lehetetlen, a földre lökték és bántalmazták. A férfinak sikerült elmenekülnie a turistabuszba, de géppisztolyos rendőröket küldtek utána, akik kirángatták őt a turistabuszból, és előállították. Itt török nyelvű iratokat akartak vele aláíratni. A turista úgy menekült meg szorult helyzetéből, hogy a fia becsempészett neki egy mobiltelefont, és sikerült értesítenie az ankarai szlovák nagykövetséget. A hírt elsőként a Joj televízió közölte.

(ujszo.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.