Áthajtott rajta egy traktorpótkocsi, mentőhelikopterrel vitték el

Súlyosan megsérült egy férfi, amikor áthajtott rajta egy traktor pótkocsija szerda délelőtt a hajdú-bihari Biharnagybajomban – közölte a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 20. 9:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy elmondta: a Sárrétudvari felől Biharnagybajomba tartó traktor pótkocsiján nagyméretű szalmabálákat szállítottak, két rakodómunkás pedig a traktort a pótkocsival összekötő rúdon utazott. Amikor a két férfi észrevette, hogy az úton rendőrségi gépkocsi közeledik – tudva azt, hogy szabálytalanul utaznak –, menet közben leugrottak a pótkocsi rúdjáról. Egyikük olyan szerencsétlenül esett, hogy átment rajta a pótkocsi egyik kereke – ismertette a szóvivő.

Morvai Imre, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-nek elmondta: a férfit – aki súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett – mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy Gyula kórház baleseti sebészetére. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.