Az apa is meghalt

Négyre emelkedett a múlt szombaton Bábolnánál történt közúti baleset halálos áldozataink száma, miután a szerencsétlenül járt belga családból az apa is meghalt szombat reggel a Szent Borbála Kórházban – közölte Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 07. 16. 17:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves belga férfi a baleset után súlyos, életveszélyes hasi sérülésekkel került kórházba. A szóvivő elmondása szerint a baleset műszaki szakértői véleménye még nem készült el, így továbbra sem tudni a pontos részleteket.

A belga állampolgárságú család szombaton az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében szenvedett balesetet. A belga rendszámú személyautó Budapest felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, a jármű átrepült a korláton és az autópálya Győr felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött. Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves asszony a helyszínen meghalt, az apa és három gyermek súlyos állapotban került kórházba.

Az egyik gyermek, egy hétéves kisfiú, aki a balesetben agysérülést szenvedett, szerdán a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban meghalt. A fiú hároméves húgát szintén Győrben ápolják, akin az intézmény korábbi közlése szerint további műtéteket kell végrehajtani. Másik, ötéves húgát Budapesten, a Heim Pál gyermekkórházban ápolják, őt csütörtökön levették a lélegeztető gépről. A Belga Királyság budapesti nagykövetségén szerdán elmondták, hogy a család tagjai valamennyien koszovói származású belga állampolgárok. Néhány közeli hozzátartozójuk már Magyarországon tartózkodik, hogy a család ügyeit intézze.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.