Barátnője alsóneműjébe rejtette a drogot + Képek

Kábítószer-terjesztőket leplezett le a rendőrség Emődön – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

MNO
2011. 07. 05. 11:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobi Tamás elmondta: a Miskolci Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást több ember ellen, akik a nyomozás eddigi adatai szerint a fővárosban beszerzett marihuánát Emődön és vonzáskörzetében értékesítették.



A napokban elfogott tettes szinte észre sem vette, hogy rajtaütöttek a rendőrök, mivel a szobájában éppen a frissen megszerzett kábítószert vizsgálta. A házkutatás során kábítószert, a terjesztéséhez szükséges eszközöket és készpénzt foglaltak le a rendőrök – közölte a szóvivő. Az ügy érdekességei közé tartozik, hogy az elkövető barátnője alsóneműjébe rejtette a drogot.



A rendőrség felvételei

A nyomozás során sikerült feltérképezni a drogkereskedő „alsóbb kapcsolatait”. A további házkutatások eredményeként több tő marihuánát is lefoglalt a hatóság – mondta Dobi Tamás. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottak beismerő vallomást tettek – tette hozzá.

(MTI, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.