Bemutatták az új cafetéria-rendszer első elemét + Képriport

A Széchenyi-pihenőkártya, ismertebb nevén a SZÉP-kártya az új cafetéria-rendszer első eleme, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) dolgozik a teljes cafetéria-rendszer átalakításán, várhatóan ősszel kerül a cafetéria többi elemének megváltoztatásáról szóló javaslat a kormány elé – mondta Szatmáry Kristóf, az NGM belgazdaságért felelős államtitkára szerdán Budapesten, az OTP által kiadott első SZÉP-kártyát bemutató sajtótájékoztatón.

MNO
2011. 07. 06. 13:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szatmáry Kristóf kiemelte: a SZÉP-kártya célja, hogy a magyar polgároknak jobb életminőséget biztosítson, élénkítse a turizmust és ezzel együtt a gazdaságot, valamint egy kedvezőbb konstrukciót garantáljon a cafetéria rendszerében. Kovács Antal, az első kártyát kibocsájtó OTP Bank vezérigazgató-helyettese rámutatott: az OTP SZÉP-kártya használata egyszerű és biztonságos, a kétéves érvényességi ideje nagyobb rugalmasságot ad a kártya használatakor az elődjének tekintett üdülési csekkel összehasonlítva, valamint az elfogadóhelyek számára alacsonyabb költségekkel jár.

Az OTP vezérigazgató-helyettese elmondta: jelenleg mintegy félezer elfogadóhely jelezte, hogy csatlakoznak az OTP SZÉP-kártya partneri hálózatához, várhatóan az év végére 8000-re emelkedik az elfogadóhelyek száma. Az első OTP SZÉP-kártyát átvevő Mol-csoport részéről Szőcs László HR ügyvezető igazgató kiemelte: a Mol-csoport már az év eleje óta választható juttatásként biztosítja a SZÉP-kártyát a mintegy 8000 magyarországi munkavállalója számára. Szatmáry Kristóf közölte: a minisztériumhoz eddig beérkezett jelzések alapján mintegy 100 ezer munkavállaló szeretne SZÉP-kártyát igényelni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.