Bérbe adja luxusszigetét a multimilliomos

Éjszakánként 8400 dollárért bérbe adja magánszigetét a multimilliomos Richard Branson, a Virgin nevű vállalatcsoport (benne lemezcég és légitársaság) alapítója.

MNO
2011. 07. 21. 10:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 9,2 hektáros Makepeace sziget az ország keleti részén lévő Queensland tagállamhoz tartozik, luxusbungalóiban 22 személy fér el, rendelkezik teniszpályával, szabadtéri mozival, fürdőhellyel és egy mesterséges tóval.

Branson – aki 2007 óta a sziget tulajdonosa – és üzlettársa, Brett Godfrey családi, baráti, illetve céges összejövetelekre szokta használni a szív alakú szigetet. A multimilliomos Branson, aki úgy emlegeti a szigetet, mint kedvenc ausztráliai helyét, azért döntött a bérbeadás mellett, mert már nincs ideje látogatni azt.

„Mivel sem Brett, sem pedig én már nem látogatjuk a szigetet, rendelkezésre bocsátjuk azt minden szolgáltatásával együtt, hadd élvezhessék mások is” – mondta Branson ausztrál sajtójelentések szerint. A sziget bérleti díja 1-8 fő esetén éjszakánként 8400 dollár, 20-22 fő számára azonban már 16 100 dollár.

Branson tulajdonában van továbbá a Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker-sziget is a Karib-tengeren. Ez is bérbe vehető, 28 fő számára éjszakánként 53 ezer dollárért.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.