Berlusconi fiának Iniesta kell

Az olasz és persze már a spanyol sportsajtóban is nagy port vert a hír, hogy Pier Silvio Berlusconi – aki a családi vállalkozáshoz tartozó Mediaset csoport alelnöke – szemet vetett a Barca és a spanyol válogatott egyik legértékesebb játékosára, Andrés Iniestára.

2011. 07. 03. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Silvio Berlusconi, az AC Milán elnökének fia, először egy észak-itáliai eseményen, Cologno Monsensóban, még szerdán beszélt arról az álmáról, hogy előbb vagy utóbb megszerzi a Barcelona tavalyi aranylabdára jelölt irányító középpályását, aki „fantasztikus csapatban játszik”. Az olasz kormányfő fiának véleménye szerint a Barcelona a középpályától fölfelé egyszerűen pazar csapat, nagyrészt Iniesta révén. Ő például tavaly nem Mesinek, hanem kiszemeltjének ítélte volna minden hivatásos focista egyik álmát, az aranylabdát.

Pier Silvióról azért még érdemes azt is tudni, hogy médiacége révén résztulajdonos a spanyol Cuatro és a Telecinco tévécsatornában. Az újságírók rákérdeztek egy lényeges és őket foglalkoztató ügyre, a brazil Kaká esetleges visszatérésére a Milánba, ugyanis eléggé kifelé áll a szekérrúdja a Real Madridból. Berlusconi elsőszülött fiának válasza azonban ennél nem is lehetett volna egyértelműbb: „nem vagyok híve a nagy visszatéréseknek, szóval...”

(marca.com, corrieredellosport.it)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.