Biztosra mentek: a gyógyszerre vegyszert ittak

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak egy 56 éves ózdi asszonnyal szemben, aki gyámság alatt álló, 37 éves lányával együtt – vélhetően öngyilkossági szándékkal – gyógyszert vett be és vegyszert ivott, a fiatalabb nő ugyanis a kórházba szállítása után életét vesztette – közölte a rendőrség kedden. Időközben az asszony is meghalt.

MNO
2011. 07. 19. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendelkezésükre álló adatok szerint a nő és lánya – pontosan be nem határolható időben – a lakásában, öngyilkossági szándékkal gyógyszert vett be és vegyszert is ivott. Az esetet a kórház jelentette a rendőrségnek.

A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya az eset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja. Bár kedden az asszony is meghalt, az MTI úgy tudja, hogy a vele szembeni eljárást ennek ellenére lefolytatják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.