Bozótvágó késsel ölt meg két embert

Ítéletet hirdet a bozótvágó késsel gyilkoló salgótarjáni férfi ügyében hétfőn első fokon a Nógrád Megyei Bíróság.

MNO
2011. 07. 04. 2:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádlott, aki megölte volt élettársát és annak új barátját 2009 decemberében Salgótarján belvárosában, az eljárás során bűnösnek mondta magát. A 29 éves férfit – aki a bűncselekmény előtt a Salgótarjáni Kistérségi Társulás esélyegyenlőségi koordinátoraként dolgozott – előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel vádolja az ügyészség.

A vádlott kapcsolata hat év elteltével, 2009 nyarán romlott meg volt élettársával, miután a nő új kapcsolatot alakított ki munkahelyi főnökével. A férfi 2009. december 14-én az aznap vásárolt bozótvágó késsel kaszabolta le a sértetteket Salgótarjánban egy belvárosi üzlet előtt, illetve benn az üzletben, ahová a nő új barátja bemenekült.

A 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.