Budaörsi tragédia: segítettek az öngyilkos lányoknak?

Büntetőeljárást indított a rendőrség annak érdekében, hogy kiderüljön: segített-e valaki a vasárnap öngyilkosságot elkövető két budaörsi lánynak tette végrehajtásában – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.<br /><br /><strong><a href="http://mno.hu/portal/794736">• Méreggel lett öngyilkos a kocsiban talált két lány + Videó</a></strong>

MNO
2011. 07. 04. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a szakértők és a nyomozók jelenleg a két lány kapcsolatrendszerét térképezik fel.

A 21 éves budaörsi és a 19 éves bicskei lány holttestére vasárnap reggel bukkantak Budaörsön, egy parkolóban. Az elsődleges megállapítás szerint a fiatalok öngyilkosságot követtek el, halálukat mérgezéses fulladás okozta. Erre utal, hogy a lányok egy cédulát tettek a szélvédőre, amely figyelmeztetett: ne nyissák ki az ajtót, mert méreg van az autóban.

Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese vasárnap azt mondta, hogy a csomagtartóban meszet és sósavat találtak egy vödörben. A két anyag keveredéséből mérgező gáz jön létre, amely megtöltötte az autót.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.