Büdöskúti siker

Az augusztusi Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott 13 pontos győzelmet aratott szerdán Ausztria vendégeként.

MNO
2011. 07. 28. 6:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény: Ausztria–Magyarország 58-71 (17-24, 13-6, 11-23, 17-18)

A múlt héten Iránt kétszer is legyőző magyarok Steinbrunnban (Büdöskút) csak a második negyed során nem játszottak fölényben az Eb-ről már lemaradt hazaiak ellen. Mészáros Lajos együttesének felkészülési programja a szerb Universiade-válogatott ellen folytatódik, amellyel pénteken 19 órakor Szombathelyen, szombaton 18 órakor pedig Körmenden csap össze.

Az augusztus 9-én kezdődő pótselejtező-sorozatban Finnország és Portugália legjobbjaival kell megküzdenie a nemzeti csapatnak, és az első vagy a második helyen kell végeznie ahhoz, hogy szerepelhessen a litvániai kontinenstornán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.