Büntetőfeljelentés a szexparti miatt

A négy évvel ezelőtt Budapesten rendezett szexparti miatt büntetőjogi feljelentést tett az Ergo konszern a Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen – írta szerdán a Rheinische Post.

MNO
2011. 07. 20. 7:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A düsseldorfi újságnak nyilatkozó Wilhelm Möllers, a hamburgi ügyészség szóvivője elmondta: a feljelentés alapját hűtlen kezelés gyanúja képezi. A két gyanúsított pedig Ulf Redanz, a Hamburg-Mannheimer igazgatótanácsának értékesítési felelőse, és Kai Lange, a biztosítótársaság értékesítési igazgatója.

A májusban megszellőztetett szexpartin a cég száz munkatársa és „érdemes ügynöke” vett részt, az örömlányok bevonásával tartott rendezvény állítólag 83 ezer euróba került.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.