Cesc már hirdetésben árulja londoni házát

A Marca legfrissebb híre az ingatlanügynökségek segítsége révén, hogy Francesc Fábregas, a 2003 óta az Arsenalban játszó katalán irányító középpályás már árulja házát. A Marca szakírója szerint az lenne a legjobb megoldás, ha Arséne Wenger engedne, mert ebben az esetben egyik fél arculata sem szenvedi meg az átigazolási hercehurcát.

2011. 07. 03. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cesc és környezete is pontosan tudja, hogy a következő idényt már biztosan Barcelonában, eredeti nevelőcsapatában folytatja. De Cesc nem akar elmenni odáig, hogy élő szerződése ellenére nem jelenik meg az előszezont jelző első keddi edzésen. Eközben a Barcelona várja a londoniak válaszát ajánlatára – valamivel több, mint 35 millió eurót tett az asztalra –, viszont az Arsenal olyan új javaslatot vár a katalánoktól, amelyik jobban megközelíti az ő elvárásaikat. A játékos házát áruló hirdetés Bristol és Glasgow ingatlancégeinek oldalain olvasható, tehát ez annak a legbiztosabb jele, hogy a csendes, higgadt játékos valóban távozik Londonból.

Az Arsenal és a Barcelona között a szerződés azon pontja miatt akadtak meg a tárgyalások, hogyan fizetnének érte. A Barca még hétfőn le akarja zárni a tárgyalásokat, mert kedden mutatkozik be másik kiszemeltje, a chilei Alexis Sánchez a Copa Américán, akinek menedzserével szintén aznap zárná le a tárgyalásokat. Közben a Real Madrid, az örök ellenfél is megkavarta egy kicsit a kártyákat, és már sokadszor próbálja megszerezni Fábregast, és most 50 millió eurót ajánlott érte a Sky Sports értesülése alapján. De biztos, hogy ha a Barcelona már 2003-ban nem engedte át a madridiaknak, akkor most sem teszi meg nekik ezt a szívességet. Andoni Zubizarreta, a Barca sportigazgatója mindenesetre nem akarja húzni-halasztani a dolgot, pontot akar tenni a tárgyalások végére. Vagy így, vagy úgy.

(marca.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.