Csomagját is viheti ezen a rolleren

Teherrollert fejlesztett ki egy brit cég: bőröndből húzható elő, de le is csatolható róla.

MNO
2011. 07. 22. 7:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Micro Scooters UK cég eredetileg 8 éves gyerekeknek szánt rollerét fejlesztette tovább felnőttek számára. Elsősorban olyanoknak ajánlja a teherrollert, akik sokat utaznak, és a hosszú repülőtéri gyaloglás, bőröndhúzogatás helyett nem bánják, ha kicsit játékosabban mozgatják meg magukat. A gyártó szerint munkába járni is remek a roller, persze elsősorban azoknak, akik nem túl messzire ingáznak.

„Nemcsak egészségesebb közlekedési mód az autónál, hanem környezetbarátabb is” – idézte a brit Metro újság a vállalat szóvivőjét. A rolleren elöl van a „rakomány”, azaz a bőrönd, a kormányrúd alatt. A jármű ára 250 font (75 ezer forint).

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.