Diákrendőrök járőröznek az ózdi strandon

Ismét akcióba léptek az ózdi strandon a diákrendőrök, jelenlétüknek köszönhetően az elmúlt években jelentősen csökkent a létesítmény területén a lopások, bűncselekmények száma.

MNO
2011. 07. 06. 15:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ózdi strandfürdő területén elkövetett lopások miatt korábban számos bejelentés érkezett a rendőrségre, az elszaporodott bűncselekmények visszaszorítására és megelőzésére a város rendőrsége, a közeli Putnok város Serényi Béla Gimnáziumával, az Ózd Közbiztonságáért Alapítvánnyal, az Ózd Városi Vízművel és Strandfürdővel, valamint az ózdi polgármesteri hivatallal létrehozta a Diákok a biztonságért akciócsoportot.

Öt évvel ezelőtt kezdődött az ózdi strandon a diákrendőrök járőrözése, azóta jószerivel megszűnt a fürdőben a lopás, a középiskolásoknak is köszönhetően a strand közbiztonsága javult. A cél az idén is, mint öt évvel ezelőtt a strandolók és vagyontárgyaik biztonságának garantálása.

A gimnazista, sajátos egyenruhát viselő „rendőrök” folyamatosan, a nyári szünidő alatt járőröznek a strandfürdő területén, vigyáznak a sokszor felelőtlen fürdőzők értékeire. A putnoki Serényi Béla Gimnázium rendvédelmi tagozatos diákjainak köszönhetően az ózdi strand és kemping közbiztonsága jelentősen javult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.