Dzsudzsák Balázs első edzése az Anzsinál + Kép

Dzsudzsák Balázs kedden először edzett új labdarúgócsapatával, az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalával.

MNO
2011. 07. 05. 14:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dagesztáni együttes jelenleg Ausztriában edzőtáborozik. A klub honlapjának beszámolója szerint a másfél órás tréning első felében koordinációs és gyorsasági gyakorlatokat végeztek a futballisták, míg a második részében a támadásokat gyakorolták. „Az eső ellenére nagyon jól éreztem magam az edzésen. Remélem, minél hamarabb megfelelő fizikai állapotba kerülök, hogy segítséget jelentsek a csapat számára a bajnoki folytatásban” – mondta Dzsudzsák.

A magyar szélső – akit a holland PSV Eindhoventől igazolt az Anzsi – és Gadzsi Gadzsijev vezetőedző szerdán 14 órától sajtótájékoztatót tart a csapat szálláshelyéül szolgáló Bad Waltersdorf-i hotelben.



(Fotó: fc-anji.ru)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.