Egy időre kiürül a pesti és a budai alsó rakpart

Csütörtökön lezárják a budai, majd a jövő hét végén a pesti alsó rakpartot körülbelül egy hétre a Margit hídnál az átkelő felújításához kapcsolódó korrózióvédelmi munkálatok miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 27. 12:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a budai oldalon csütörtöktől, július 28-tól várhatóan augusztus 5-ig, Pesten pedig augusztus 6-tól 14-ig tart a lezárás. A szakaszos lezárások kizárólag a hídfők hosszában érintik a rakpartokat, azok a felső rakpartot, valamint a hídfők környezetében lévő le- és felhajtók forgalmát nem zavarják. A lezárások az említett napokon hajnali 5 órától este 10 óráig érvényesek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.