Egy jeggyel mehet be mindkét helyre

Az idei szezonzárásig kombinált belépőjegyet lehet váltani a budapesti Széchenyi fürdőbe és a Vidám Parkba – tudatta a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK), a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. és a Budapesti Vidám Park Zrt. szerdán közös közleményben.

MNO
2011. 07. 27. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kombinált jegyeket a Széchenyi fürdő és a Vidám Park pénztáraiban lehet megvásárolni, 5990 forintért. A tiketteket a fürdőben december 31-ig, a Vidám Parkban pedig november 6-ig lehet felhasználni. A jegyárusítás a vidámpark szezonzárása előtt 5 nappal ér véget. A kombinált jegyek a fürdőben a nappali, a Vidám Parkban pedig a nappali és az éjszakai nyitva tartás idején érvényesek.

A közlemény a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda különlegességei között említi az élménymedencében található sodrófolyosót, a víz alatti pezsegtetést, a nyakzuhanyt és az ülőpadokba rejtett, hátat masszírozó vízsugarat. A belépő ára tartalmazza a szaunák és a konditerem használatát, illetve az aerobikórákon, vízi tornákon való részvételt.

A tájékoztatás kitér arra is, hogy a több mint 60 éves budapesti Vidám Park az idei szezonban újításokkal, színes programokkal és kedvezményekkel várja látogatóit. Mint írták, „egyik büszkeségük az Europa Nostra Díjas, 100 éves műemlék Körhinta, legújabb játékuk pedig az UV Magic Panopticum”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.