Együttműködést ajánl Gyöngyöspata új vezetője

Juhász Oszkár, Gyöngyöspata új, jobbikos polgármestere hétfőn együttműködést és összefogást ajánlott azoknak, akik – mint fogalmazott – képesek és akarnak is dolgozni annak érdekében, hogy a község önállóan oldja meg problémáit, valamint elfogadják a társadalmi együttélés alapvető szabályait. <br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/797953" target="_blank">• Nem történt fenyegetés</a></strong>

MNO
2011. 07. 18. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Heves megyei település vasárnap megválasztott vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a gyöngyöspatai polgármester-választáson „az igazság mellett a tisztességes, településükért tenni akaró magyar emberek győzedelmeskedtek”. Juhász Oszkár kiemelte továbbá, hogy korábbi választási ellenfelének, Matalik Ferencné alpolgármesternek is együttműködést és összefogást ajánl.

Gyöngyöspatán több mint 60 százalékos részvétel mellett tartottak vasárnap időközi polgármester-választást. A voksolást azért kellett kiírni, mert a település korábbi, független polgármestere április 18-án lemondott tisztségéről. Az időközi választáson Juhász Oszkár, a Jobbik helyi csoportjának vezetője a szavazatok 33,8 százalékával győzött, ami 433 voksot jelent. A második helyen a község jelenlegi alpolgármestere, a függetlenként induló Matalik Ferencné végzett 333 vokssal (26 százalék).

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.