Életveszélyesen megharapta egy póni

Életveszélyesen megsérült egy gerendási férfi, akit kedden megharapott egy ló – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MNO
2011. 07. 20. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ló egy tanyán harapta meg a 47 éves férfit – mondta Vargáné Szombati Andrea. A Békés Megyei Hírlap szerdai beszámolója szerint a férfi éppen az állatokat itatta, amikor a nyakánál megharapta egy póni. A férfinál a légúti roncsolódás és a nyaki lágyrész sérülése miatt beállt a klinikai halál. A mentők kiérkezéséig a balesetet bejelentő ember, a diszpécser utasításait követve, megkezdte az újraélesztést. A mentőknek végül sikerült stabil légzéssel és vérkeringéssel átadni a sérültet a szegedi klinika traumatológiai osztályának.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.