Előzetesben az élettársát leszúró férfi

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a gyanú szerint az utcán leszúrta a volt élettársát múlt csütörtökön Ászáron; a gyanúsított eddig nem tett vallomást – tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

MNO
2011. 07. 22. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hablicsek Nikoletta közölte: az ügyben emberölés megalapozott gyanújával nyomoz a bűnügyi osztály. Bár a szóvivő az esetről részleteket nem közölt, annyit elmondott, hogy valószínűleg egy családi üggyel kapcsolatos bírósági ítélet váltotta ki a brutális támadást. Meg nem erősített információk szerint nem pusztán volt élettársakról, hanem volt házastársakról van szó, nem sokkal a bűncselekmény előtt mondta ki a válásukat a bíróság.

A 40 éves ászári asszonyt múlt csütörtökön hajnalban támadták meg az utcán, a nő a kórházba szállítás közben vesztette életét. A helyszínen megtalálták a bűncselekmény eszközét, egy 12 centiméter pengehosszúságú kést. A gyanú a rendőrség akkori közlése szerint az asszony volt élettársára terelődött, őt egy kisbéri sörözőből állították elő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.