Eltűnt a radarról a gép + Képek

A Sárga-tengerbe zuhant csütörtök hajnalban egy Dél-Koreából Kínába tartó teherszállító repülőgép; a balesetben a pilóta és a másodpilóta is életét vesztette – közölték a dél-koreai hatóságok.

MNO
2011. 07. 28. 6:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Asiana Airlines dél-koreai légitársaság Boeing 747 típusú repülőgépe helyi idő szerint hajnali 3 óra után szállt föl Incshonból Sanghaj úti céllal. Alig több, mint egy órával később a pilóta jelezte, hogy valamilyen műszaki nehézség támadt, ezért engedélyt kért, hogy kényszerleszállást hajtson végre a Dél-Koreához tartozó Csedzsu szigetén. Percekkel később a repülőgép eltűnt a radarokról. A dél-koreai parti őrség később megtalálta a gép roncsait a szigettől száz kilométernyire nyugatra a tengerben.







(Fotók: Reuters)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.