Erre nem számítottak a fémtolvajok

Két férfi két mázsa alumíniumprofilt kísérelt meg ellopni egy jászapáti cég telephelyéről, de a kft. dolgozói lebuktatták őket.

MNO
2011. 07. 25. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cég udvarára a kerítésen átmászva jutottak be az idegenek, majd a zsákmányt a telephelyen kívül lepakolták, hogy később elszállítsák – mondta el a hétvégén történt esetről a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-nek. A kft. dolgozói azonban megtalálták az összekészített „csomagot”, visszavitték a helyére, és lesben várták a tolvajok érkezését.

Amint az elkövetők visszatértek, lefotózták őket, majd értesítették a rendőrséget. A két férfit ennek alapján azonosították, és lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellenük – tette hozzá Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.