Esélyegyenlőségi tábor Tatán

Esélyegyenlőségi tábor nyílt meg hétfőn a 25. Klapka György Lövészdandár tatai laktanyájában; az egyhetes programban 36 hátrányos helyzetű, roma diák és fiatal felnőtt vesz részt.

MNO
2011. 07. 04. 17:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szarka Gábor, a Honvédelmi Minisztérium kabinetfőnöke a tárca és az Országos Roma Önkormányzat által szervezett tábor megnyitóján azt mondta: a katonaközösségben csak a teljesítmény számít, az határozza meg, ki tud megmaradni és előrejutni ebben a szervezetben. Mint hozzátette, a honvédség ugyanazt a karriert ígéri minden fiatalnak, aki megfelel belépéskor a fizikai követelményeknek és a munkájával bizonyít.

A megnyitón elhangzott, hogy július 16-án Komáromban, a Monostori erődben tartanak országos esélyegyenlőségi nyílt napot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.