Ez aztán a nagyképűség + Videó

Nagyképű csele és az utána kihagyott gólhelyzete után lecserélték Mario Balotellit, a Manchester City olasz labdarúgóját.

MNO
2011. 07. 25. 20:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Los Angeles Galaxy otthonában lejátszott vasárnapi felkészülési mérkőzésen a húszéves csatár egyedül ugrott ki középen, ám lövés helyett inkább háttal sarkazott, s a labda a kapu mellett hagyta el a pályát. A közönség kifütyülte a mutatványt, a szintén manchesteri Edin Dzeko – aki passzra várt – döbbenetében széttárta a karját, Roberto Mancini vezetőedző pedig azonnal lecserélte Balotellit.



A partvonal mellett a tréner és a játékos szóváltásba keveredett, majd utóbbi már ki sem jött a második félidőre. A 90 perc után 1-1-re álló találkozót végül az angolok nyerték meg büntetőpárbajban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.