Ez még a sokat látott határőröket is meglepte

Meglepetésben volt része a sokat látott thaiföldi határőröknek a bangkoki nemzetközi repülőtéren: egy Damaszkuszból érkező iráni férfi műalkotásként akart kristály metamfetamint becsempészni az ázsiai országba.

MNO
2011. 07. 15. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves férfi domborműként próbálta átjuttatni az ellenőrzésen a kábítószert. Összesen két „alkotást” cipelt magával, egy 10 kilogrammos darab sárga rózsát mintázott, míg egy ötkilós bekeretezett kámeának tűnt első pillantásra. A szemfüles határőrök azonban kiszúrták, hogy valami nincs rendben, végül megolvasztották a kristályos kábítószerből készült remekműveket. Azt azonban megjegyezték, ilyen próbálkozást még ők sem láttak soha.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.