Fejbe lőtte magát egy nyugdíjas

Az idős férfi nem halt bele az öngyilkossági kísérletbe, viszont maradandó sérüléseket szenvedett.

MNO
2011. 07. 27. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kis kaliberű fegyverrel próbált véget vetni életének egy idős férfi Jutában. A nyugdíjas fejbe lőtte magát, ám nem halt bele a kísérletbe, viszont maradandó sérüléseket szenvedett. Úgy tudni, a korábban raktárosként dolgozó férfi egyedül élt, s nem volt rendben az egészsége.

Mivel a fegyvert engedély nélkül tartotta magánál – tájékoztatott Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője –, így az idős férfi ellen lőfegyverrel visszaélés miatt eljárás indult. A jutai nyugdíjast a kaposvári kórházban ápolják, állapota súlyos, de nem életveszélyes, viszont a lövés miatt maradandó egészségkárosodást szenvedett.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.