Fejszével ütötte agyon a kutyákat

Állatkínzás miatt indított nyomozást a rendőrség, miután egy söjtöri férfi a gyanú szerint fejszével agyonvert két kutyát – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

MNO
2011. 07. 05. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint hétfő este egy söjtöri férfi azt jelentette be a rendőrségen, hogy a kutyájának a fejét a szomszédja egy fejszével szétverte. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy két kutyát ütöttek fejbe fejszével, az ütések következtében mindkét állat elpusztult.

A rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, egy nőt pedig felbujtással gyanúsítanak. A kihallgatás során mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.