Figyelni kell az utakon

Két halálos, 12 súlyos, illetve 25 könnyű sérüléssel járó, valamint 74 anyagi káros közlekedési baleset történt szombaton – közölte honlapján a rendőrség vasárnap.

MNO
2011. 07. 17. 9:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nap folyamán élénk lesz a tranzitútvonalak, autópályák forgalma, a hétvégén nincs kamionstop, és a nyári szabadságukra hazautazó nyugat-európai vendégmunkások torlódást okozhatnak a közutakon, a határátkelőhelyeken. Munkálatok folynak az M0-s régi szakaszán, épül a harmadik forgalmi sáv várhatóan az év végéig, emiatt sebességkorlátozás van érvényben, ami az M0–M7 csomópontot is érinti. A rendőrségi közlés szerint az M1-en a főváros felé 45. és 20. kilométerszelvények között burkolatjavítás miatt mobil terelés van a hétvégén.

Az M3-on a főváros felé a 43. és 41. kilométerszelvények között és Nyíregyháza felé a 41. és 43. kilométerszelvények között hídjavítás miatt sávelhúzásos terelés és sebességkorlátozás van érvényben. Mindkét pályaoldalon a 69. és 130. kilométerszelvények között szakaszosan, mobil terelés és sebességkorlátozás mellett sövényvágást végeznek. Az M5-ön Budapest felé a 47. és 41. kilométerszelvények között útburkolat-felújítás miatt átterelik a Szeged felé menő oldalra az autósokat, ahol szembejövő forgalom van.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.