Frontális ütközés, egy ember meg is halt

Egy ember a helyszínen életét vesztette és öten megsérültek, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött Vas megyében, a Narda és Felsőcsatár közötti 8714-es úton – közölte a rendőrség szombaton.

MNO
2011. 07. 02. 18:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sérülteket a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A baleseti osztály ügyeletesének tájékoztatása szerint a balesetben hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. Két sérültnél azonnali műtétre van szükség, egy férfit agyrázkódás miatt megfigyelés alatt tartanak, egy könnyebb sérültet pedig már haza is engedtek.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a baleset körülményeiről elmondta; a Narda felől Felsőcsatár irányába haladó személygépkocsi a 8714-es alárendelt úton, eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a Felsőcsatár felől Narda irányába haladó személyautóval.

A helyszínelés idejére útzárat vezettek be, amit az esti órákban oldottak fel. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja, az ügyben büntetőeljárás indult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.