G. Zsanett végzett volna az idős férfiakkal?

Három emberölés két gyanúsítottját fogta el júniusban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) – közölte Szigeti József, a BRFK bűnügyi főosztályának vezetője kedden a fővárosban tartott sajtótájékoztatón.

MNO
2011. 07. 05. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

G. Zsanettet két idős férfi meggyilkolásával gyanúsítják – mondta a rendőr alezredes. A feltételezett tettes, aki 32 éves, osztrák–magyar kettős állampolgár, az első áldozatával május 22-én, a csepeli Bordás utca egyik társasházának lakásában végzett, ahol korábban többször is járhatott. A gyanú szerint idős áldozata felfedezhette, amint későbbi gyilkosa értékek után kutat a lakásban. Szigeti József közlése szerint G. Zsanett egy héttel később egy szomszédos lakóházban kísértetiesen hasonló körülmények között gyilkolt meg egy 91 éves férfit.

A gyanúsított mindkét esetben fojtogatással követte el az emberölést, illetve készpénzt és értéktárgyakat is lopott. A harmadik, az előző kettőtől független gyilkosság Újpesten, a Külső Szilágyi úton, egy lakásban történt, ahol egy, a rendőrség által régóta ismert betörő végzett egy 57 éves férfival. A gyanúsított ebben az esetben is készpénzt, illetve mobiltelefont zsákmányolt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.