Gigászok harca a brazil tehetségért

Spanyol lapértesülés szerint folytatódik a versenyfutás a Real Madrid és az FC Barcelona között a Santos ifjú labdarúgó-tehetsége, Neymar megszerzéséért.

MNO
2011. 07. 18. 6:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AS című spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy a katalánok akár ötvenmillió eurót is fizetnének a brazil klubnak a 19 éves futballistáért – 2012-ben. A Santos vezetői és a helyi futballrajongók azt szeretnék, ha a játékos – legalább a 2014-es hazai rendezésű világbajnokságig – otthon bűvölné a labdát.

Helyi médiaértesülések szerint azonban már minden eldőlt: a Copa América után Neymar Madridba költözik és fehérbe öltözik. A játékost a Chelsea és az orosz Anzsi Mahacskala, Dzsudzsák Balázs klubja is leigazolná.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.