Gyerekek is lopták a bicikliket

Kerékpárlopásra szakosodott bandát számolt fel pár hét leforgása alatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a főváros VIII. kerületében, a bandatagok között gyermekkorúak is voltak – tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 07. 15. 11:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BRFK közölte: állampolgári bejelentés alapján indítottak eljárást június 27-én, miután a feljelentőnek ellopták a kerékpárját a Salétrom utcából. A józsefvárosi nyomozók a felderítő munka eredményeként elfogtak két gyermekkorú és egy fiatalkorú személyt, akik további tíz bűncselekmény elkövetését ismerték el.

A nyomozás során a rendőrök eljutottak K. Jánoshoz is, aki a bűncselekményekből származó bicikliket átvette. A nála tartott házkutatás során bűncselekményekből származó tárgyakat találtak, melyeket lefoglaltak. A rendőrség orgazdasággal gyanúsítja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.