Gyújtogatás pusztította el az öt hektár fenyvest

A tűzvizsgáló elsődleges megállapítása szerint gyújtogatás okozhatta a Kelebia melletti <a href="http://www.mno.hu/portal/797666" target="_blank"><strong>erdőtüzet</strong></a> szombaton, melyben csaknem öt hektár fenyves, valamint egy üresen álló lakóház melléképülete is leégett – közölte vasárnap a rendőrség.<br />

MNO
2011. 07. 17. 9:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzvizsgáló megállapítása alapján a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása végett, rongálás bűntettében rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kelebia közelében négyes kiemelt fokozatú erdőtűz pusztított, mely több tanyát is veszélyeztetett. A tűzben a település közelében lévő 23 hektár fenyvesből öt hektár leégett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.