Halálos balesetet szenvedett a 17 éves fiú

A Belvárosi híd tartóoszlopának csapódott motorjával és meghalt egy 17 esztendős fiatal Szegeden – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 07. 21. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiú szerda este kölcsönkapott motorral hajtott a Huszár Mátyás rakparton. A híd tartópilléréhez közeledett – oda, ahol összeszűkül az út –, és mivel már nem tudta megelőzni az előtte haladó autót, mert szemből egy másik jármű érkezett, vészfékezett. Eközben elveszítette uralmát a motor felett, és a pillérnek ütközött. A fiú az úttestre esett, a motor tovább sodródott – ismertette a baleset körülményeit Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal a kórházba szállítása után meghalt.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, a motor tulajdonosának felelősségét is, aki a járművet kölcsönadta a vezetői engedéllyel nem rendelkező fiúnak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.