Halálra gázolta a kerékpárost a vonat

Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost egy fénysorompóval biztosított átjáróban Szentes közelében pénteken – tudatta a rendőrség.

MNO
2011. 07. 22. 10:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint a 60 év körüli kerékpáros a fénysorompó tilos jelzése és a mozdony kürtölése ellenére keresztülhajtott a hékédi vasúti átjárón, és a szerelvény elsodorta – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az asszony, akit eddig nem sikerült azonosítani, a helyszínen meghalt – tette hozzá a százados. A Szentesről Kunszentmártonra tartó vonaton nem sérült meg senki, a vasúti szakaszon a helyszínelés végéig szünetel a közlekedés, a Mávinform tájékoztatása szerint autóbusz szállítja az utasokat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.