Hasba szúrta a férfit

Hasba szúrtak egy férfit a hétvégén Makádon; az ügyben életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt folytat büntetőeljárást egy budapesti nő ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 07. 18. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint a 39 éves nő szombaton kora délután előzetes szóváltást követően egy késsel hason szúrta a 61 éves férfit a Pest megyei Makádon. A sérültet egy fővárosi kórházba szállították, az orvos elsődleges véleménye szerint a férfi nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett – olvasható a közleményben. Mint írták, a nő az elfogását követően részben beismerte a cselekmény elkövetését, ezt követően a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.