Hét ember eltűnt, egy meghalt a hajóbalesetben + Képek

Egy amerikai állampolgár meghalt, további hét személyt pedig eltűntként tartanak számon a Mexikó északnyugati részén, a Kaliforniai-öbölben vasárnap történt hajóbalesetben – közölte keddi nyilatkozatában a mexikói haditengerészet.

MNO
2011. 07. 05. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerencsétlenül járt Eric nevű mexikói turistahajó – fedélzetén 43 utassal – a viharos időjárás következtében süllyedt el az Egyesült Államok határától mintegy 200 kilométerre, a kimentett utasokat San Felipe városába szállították. Hétfő kora reggel a haditengerészet – a helyszínen tartózkodó halászhajók segítségével – 19 utast és a 16 fős személyzetet mentette ki a vízből. A hatóságok további túlélők után kutatnak Baja California szövetségi állam partjainál.









(Fotók: Reuters)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.