Horváth Gábor: Nem tűrik a bírálatot

MNO
2011. 07. 21. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap az Amerika-kutatóként jobb sorsra érdemes, de a Külügyi Intézet igazgatójaként és nagykövet-várományosként alantas munkára befogott Magyarics Tamás írta Fórum rovatunkban, hogy „az amerikai–magyar kapcsolatokat és a magyar politikai fejleményeket egy bizonyos, sajátos szemszögből nézők rávették a demokrata szenátort (a marylandi Ben Cardint, akinek Magyarországról szóló, a törvényhozás két háza közös európai biztonsági és együttműködési bizottságának elnökeként tett nyilatkozatát lapunk július 11-én teljes terjedelemben közölte – H. G.), hogy nyilvánosan visszhangozzon olyan érveket, amelyekben valós, valótlan és eltúlzott elemek egyaránt jelen vannak”.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. július 21.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.