Így kell(ett volna) tizenegyest rúgni + Videó

A portugál Expresso című hetilap kaján kárörömmel mutatta be címoldalán, kitől kellett volna tanulni a Copa Américán vasárnap kiesett braziloknak a tizenegyesek rúgási technikáját.

2011. 07. 18. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az önmagáért beszélő felvételen az Egyesült Arab Emirátusok válogatottjának jobbszélsője, Awana Diab a kapusnak háttal(!), és sarokkal talált be a meglepett libanoni kapus hálójába a 79. percben. Július elején Libanon válogatottja hat nullás vereséget szenvedett ugyancsak hazai pályán a nagyon belelendült kuvaitiaktól, és tömegverekedésbe torkollt a „barátságos” meccs. Most jobban szerepeltek, mert ezúttal két góllal tudtak válaszolni az újabb „hatosra”.

(expresso.clix.pt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.